Aleksandra Dubčeka 44A, Beograd, Zemun +381 11 2609 059 +381 63 7701 802 betomaxbgd@mts.rs

SEČENJE BETONA DIJAMANTSKOM SAJLOM

Sečenje betona sajlom - karakteristike

Sečenje betona ovom metodom se izvodi na velikim betonskim površinama. Na konstrukcijama gde su dubina i brzina sečenja presudni. Koristi se u sečenju betonskih stubova mostova i načešće vertikalnih konstrukcija gde je pristup ograničen.

Deblje zidove betona, d=do10m, sečemo mašinom koja nosi dijamantsku sajlu. Sajlom sečemo i zidove koji su nepristupačni za montiranje hidrauličnih i električnih mašina koje seku testerom.

Betomax sečenje betona dijamantskom sajlom


Sečenje betona obavljamo kvalitetnim dijamantskim sajlama kojima možemo izrezati sve potrebne otvore. Kod dijamantske sajle nema ograničenja kod dubine sečenja ili veličine otvora. Ono što je bitno da se kaže je da nema vibracija i oštećenja konstrukcije na kojoj se sečenje vrši.

Mašinom se upravlja sa daljine što je čini bezbednom za rukovanje i okruženje. Koristimo visoko precizne mašine i time ne rizikujemo dodatna oštećenja na konstrukciji.

SEČENJE BETONA DIJAMANTSKOM SAJLOM

Šta je sečenje betona dijamantskom sajlom?


Sečenje se vrši specijalnom sajlom koju čine dijamantske perle nanizane na čelično uže, a razmak između perli obezbeđuju opruge zalivene silikonskom gumom. Kretanjem dijamantske sajle i zatezanjem vrši se sečenje betona. Proces sečenja se vrši uz prisustvo vode zarad minimalne prašine, vibracije i savršeno obrađenu površinu betona nakon sečenja.

Prednosti sečenja betona dijamantskom sajlom


Za razliku od sečenja betona dijamantskim diskovima (testerama), sečenje betona dijamantskom sajlom nema ograničenja po pitanju debljine betona i dimenzija kružnog otovora koje je potrebno postići prilikom sečenja.

Rez nakon sečenja betona je ravan. Vodeno hlađenje sprečava dim i prašinu tokom izvođenja radova. Mašine su hidraulične i električne te se sečenje betona dijamantskom sajlom može se izvršiti spolja i unutra.
SEČENJE BETONA DIJAMANTSKOM SAJLOM BEOGRAD

REFERENCE

Posedujemo zvanične referntne liste (potvrde) koje su dostupne poslovnim partnerima na uvid.
PREGLED SVIH REFERENCI

POTREBNA VAM JE NEKA OD NAŠIH USLUGA?

Budite slobodni da nas kontaktirate za sva pitanja
Image
Osnovana je 1997. godine i bavi se specijalnim gradjevinskim radovima, sečenjem armiranobetonskih zidova specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima, testerama i sajlom.

Adresa

Aleksandra Dubčeka 44A, Beograd, Zemun

Telefon

+381 11 2609 059 | +381 63 7701 802

Email

betomaxbgd@mts.rs

Meni

Translate

sren

Statistika poseta

0058092
Danas
Ovog meseca
Prošlog meseca
UKUPNO:
67
1950
3366
58092

   

Usluge